Askeland Studio is open for business

Askeland Studio - fotostudio

År med forberedelser, utdannelse, investeringer og oppussing har endelig kulminert i åpningen av Askeland Studio. I hjertet av Tønsberg finner du nå et fullblods foto- og videostudio – som i tillegg leverer tjenester ute på location – og kursing for deg som vil lære litt selv. 

I tiden fremover vil vi fylle nettsiden vår med bilder, blogginnlegg og kurs innen foto og video. Du kan sove rolig, vel vitende om at vi fortsatt er tilgjengelig for oppdrag ute på location – det er tross alt det som er vår kjernevirksomhet. Men at det er deilig å kunne invitere folk inn dørene til et skikkelig studio også, er det ingen tvil om. Her vil det alltid være noe godt i kjøleskapet, og en verden av ulike kaffetyper å velge mellom når du stikker innom.

Det er dog ikke bare på kontoret vi har det hjemmekoselig. Her på bloggen kan du forvente deg litt behind the scenes og tiks og triks om foto og video – alt med en lett og underholdende tone! Så – fyr opp i peisen, fyll deg noe godt i glasset og bli med inn i den kreative sfære!

Vil du se litt hva vi har laget av innhold, kan du sjekke ut sidene FOTO og VIDEO

Og du – følger du oss på Facebook får du de siste nyhetene, rett i din feed! Det er stas =) 

 

Sjekk oss ut på sosiale medier

Del med en du kjenner

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relaterte innlegg

André Askeland

André askeland

Et firma er mer enn bare tall og resultater. 

Det er historier, mennesker og opplevelser! Her deler jeg noe av det, og gir noen tips i samme slengen 🙂

Våre favoritter
Følg oss på SoMe